In house social studio


Samen met een team van dedicated visual professionals zorgen wij voor next level beeldproducties. Video, stopmotion, social shoots, GIF’s & stickers en augmented reality; niets is te gek.

Social Shoots

Je social media kanalen moeten perfect weergeven waar jouw merk of bedrijf voor staat. Het visuele aspect is hierin een onmisbare schakel. Door middel van social shoots zorgen wij dat er genoeg kwalitatieve content is om mee te werken. No stockphotos, only real content!

in house studio

Film en video

Niet alleen voor stilstaand beeld, maar ook voor film en video hebben wij professionals in huis. Videocontent is de toekomst op social media en daar spelen wij graag op in. Van interviews en how-to video’s tot stopmotions en cinemagraphs. Wij maken ze vol enthousiasme voor jou.

AR lenzen & Gifs

In onze studio met groenscreen gaat de wereld van augmented reality voor je open. Zo kunnen wij lenzen voor jouw merk ontwikkelen die je doelgroep kan gebruiken op Instagram, Facebook en Snapchat. Wil je eigen GIF’s voor in Instagram stories? Ook geen probleem. Lees hier meer!

Vragen? We nemen graag contact met je op.

    Name *

    Email *

    Message