Interactive Concepts & Productions


Bij Somention staat jouw merk of bedrijf centraal. Wil jij inspelen op innovaties en meer interactie opzoeken? Dan zorgen wij dat onze oplossingen perfect aansluiten bij de behoefte. In 2019 hebben wij het innovatieplatform RocketLab gelanceerd. De plek waar creatie en innovatie samenkomen. Van interactieve augmented reality lenzen tot branded GIF’s & stickers. Van coole games tot cinemagraphs en animaties.

Augmented Reality Lenzen

Op zoek naar een impactvolle campagne of activatie? Augmented reality is dan een zeer geschikt middel om toe te voegen. Wij ontwikkelen creatieve ervaringen die op strategie zijn gebaseerd en interactie opzoeken met jouw doelgroep. Wij bedenken het idee, zorgen voor de uitwerking en de ondersteunende assets. Denk daarbij aan een campagne via Instagram Story. Een ervaring die jouw doelgroep vasthoudt! Lees hier meer.

GIF’s & Stickers

Graphics Interchange Format. Ze worden al uitvoerig ingezet op social media en wij hebben daar vanaf het begin op ingespeeld. GIF’s en stickers zijn korte bewegende illustraties, video’s of graphics die jouw fans kunnen toevoegen aan Instagram Story, Facebook Story of Snapchat. Daarbij zorgt het ook voor personalisatie van owned media en kan het bijdragen aan user generated content. Lees hier meer over onze aanpak.

creatie giphy

Motion Graphics

Verbeter je social media impact door aan de slag te gaan met videocontent. Video’s zorgen dat jouw doelgroep langer stilstaat bij je content en spreken echt tot de verbeelding. Wij zijn van mening dat video niet ingewikkeld hoeft te zijn. Zo kunnen we ook video’s creëren door middel van animaties en cinemagraphs. Onze animatie experts krijgen vrijwel alles bewegend wat jij wenst!

Vragen? We nemen graag contact met je op.

    Name *

    Email *

    Message