SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Veel merken willen graag aan de slag met social media. Een plan is snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht. Dan is het uitbesteden een goed idee. Je kunt bij Somention met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel liefde de accounts van onze klanten, van pakkende content tot advertising.

Social media is teamwork

Om het maximale uit je social media communicatie te halen, moet je echt een duizendpoot zijn. Je bent vormgever, tekstschrijver, fotograaf, online marketeer, social advertising specialist in een. En natuurlijk altijd online zijn om vragen te beantwoorden. Degene die dat allemaal kan, moeten we nog tegenkomen. Door social media (deels) uit te besteden haal je alle disciplines in huis, van content creatie tot community management.

Tijdelijk vs vast

Kom je vanwege een zwangerschap of door drukte, handen en kennis te kort op de marketing/communicatie afdeling. Via Somention is het mogelijk om social media experts in te huren gedurende deze periode. Zo kan jij je weer bezig houden met je eigen kerntaken!

Uitbesteden? Inbesteden bedoelen we.

Social media uitbesteden is eigenlijk niet het goede woord. Ons team is vaak het verlengde van de marketing communicatie afdeling. Een paar extra collega’s die zich uitsluitend met social media bezig houden. Daarom noemen we het zelf social media inbesteden.

Vragen? We nemen graag contact met je op.

    Name *

    Email *

    Message