WEBCARE & COMMUNITY MANAGEMENT


Onze digital natives transformeren volgers van een merk tot echte fans. Wij zijn overtuigd: een enthousiaste community achter je merk zorgt voor een trouwe achterban vol interactie en erkenning. En ook op feestdagen, in het weekend en in de avond: jullie fans zijn always on!

Interactie in 12 talen

Interactie is de belangrijkste connectie tussen merken en hun fans. Dichtbij elkaar staan betekent continue in gesprek zijn. We managen die interactie voor onze klanten en laten niks onopgemerkt voorbij gaan. We liken, beantwoorden en delen (bijna) alles van de fans van onze merken! En dat in meer dan 12 talen. En de statistieken laten zien dat ze dat waarderen.

Monitoring

Somention zit altijd bovenop social media. Wij houden dus precies in de gaten wat merken op social media doen en wat over onze klanten wordt gezegd. Of het nu een hashtag, vlog of blogpost is, wij zien alles. Dat doen we via systeem OBI4Wan of op systemen van onze opdrachtgevers, zoals Coosto en Sprinklr.

Avond/weekend

Als social natives zijn wij altijd online, ook in de avond en in het weekend! Interactie via social media stopt nooit. Daarom staat het webcareteam van Somention elke avond klaar voor de volgers van onze klanten en zorgen we voor een goede online reputatie voor deze bedrijven. En dat 365 dagen per jaar.

Vragen? We nemen graag contact met je op.

    Name *

    Email *

    Message