Chat with us, powered by LiveChat

COMMUNITY MANAGEMENT


Onze digital natives transformeren volgers van een merk tot echte fans. Wij zijn overtuigd: een enthousiaste community achter je merk zorgt voor een trouwe achterban vol interactie en erkenning. En ook op feestdagen, in het weekend en in de avond: jullie fans zijn always on!

Monitoring

Somention zit altijd bovenop social media. Wij houden dus precies in de gaten wat merken op social media doen en wat over onze klanten wordt gezegd. Of het nu een hashtag, vlog of blogpost is, wij zien alles.
Referenties: o.a. Stokke, Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, Pickwick, Royal Canin

Community Management & Webcare

Interactie is de belangrijkste connectie tussen merken en hun fans. Dichtbij elkaar staan betekent continue in gesprek zijn. We managen die interactie voor onze klanten en laten niks onopgemerkt voorbij gaan. We liken, beantwoorden en delen (bijna) alles van de fans van onze merken! En de statistieken laten zien dat ze dat waarderen.

Referenties: o.a. Stokke, Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, ABN Amro, Royal Canin

Avond/weekend

Als social addicts zijn wij altijd online, ook in de avond en in het weekend! Interactie via social media stopt nooit. Daarom staat het webcareteam van Somention elke avond klaar voor de volgers van onze klanten en zorgen we voor een goede online reputatie voor deze bedrijven. En dat 365 dagen per jaar.

Referenties: o.a. Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, Royal Canin, Dance Valley

Vragen? We nemen graag contact met je op.

Name *

Email *

Message