Chat with us, powered by LiveChat

CAMPAGNES


Hero-content noemt Google het: Campagnes die zijn opgezet voor maximaal bereik en impact. Bijvoorbeeld: activaties die zorgen dat je doelgroep in aanraking komt met je merk. Of campagnes die zorgen voor groei in naamsbekendheid.

In de spotlights staan

Een productlancering, een mooie actie, een groots evenement, een activatie : om ervoor te zorgen dat je doelgroep je leert kennen, is een creatieve social media campagne the way to go. Wie is jouw doelgroep, wat is jouw boodschap, welk doel wil je bereiken en hoe? Wij maken creatieve campagnes, die vaak verder gaan dan alleen social media!

Een influencer als jouw ambassadeur?

Wat is er nou mooier dan jouw merk te zien in de handen van iemand met een waanzinnig groot bereik? Vloggers, bloggers of een voormalig Miss Nederland, door influencers komt jouw merk op de juiste plek met een verbinding waar je u tegen zegt. Van micro influencers tot mega influencers.

On the spot advertising!

At the right place, at the right time, dat is de sleutel tot succes. Ervoor zorgen dat je op de juiste plek en op de juiste tijd bent met je boodschap vergt uiterste precisie. Met de secuurheid van een timmermansoog, komt jouw bericht bij de juiste doelgroep! Dit verhoogt niet alleen het bereik, maar ook de sales.

Social presence

De consument kijkt bijna geen televisie meer, maar luistert ernaar. Intussen zijn ze bezig met Instagram, Facebook en Snapchat. Daar moet je aanwezig zijn, om je merk op de juiste manier te promoten. Unieke content en spot on advertising zorgt ervoor dat jouw merk op bij de juiste doelgroep terecht komt.

Vragen? We nemen graag contact met je op.

Name *

Email * (verplicht)

Message