WERKEN BIJ SOMENTION

Wij zijn een van de eerste en grootste social media bureaus van Nederland. We werken voor meer dan 75 toffe merken en bedrijven die zich door ons laten inspireren en ondersteunen. Dat levert bergen enthousiasme, erkenning en momenten om te vieren op. We zijn trots op ons werk en onze klanten; met hen halen we elke dag het beste uit onszelf. Een baan bij Somention betekent net dat stapje extra zetten voor je klanten, maar ook voor je collega’s.

Werken bij Somention

Vacatures


Zelfstandigheid

Niets frustrerender dan de hele dag aan de hand te moeten lopen van je manager. Wij geven je veel verantwoordelijkheid en laten je zelfstandig werken voor de mooie A-merken die we als klant hebben.

Zelfstandig werken
Social media klanten

Afwisselende opdrachtgevers

We werken voor totaal verschillende klanten: coole modemerken, veeleisende farmaceutische bedrijven, eager start-ups, gemeenten en grote en kleine merken uit de supermarkt. Dat maakt elke dag weer anders.

Hartje centrum

Werken op een saaie locatie aan de rand van de stad? Nou nee. Onze kantoren zitten op mooie locaties in Amsterdam, Rotterdam en Breda. Makkelijk met het OV bereikbaar, maar ook: veel inspirerende adressen in de buurt.

Werken bij Somention
Collega's bij Somention

Liefs, je collega’s

We zorgen dat er altijd genoeg te borrelen valt. Zowel op kantoor als buiten de deur. Echt, bij ons vind je de allerleukste collega’s van Nederland. Het zou zomaar kunnen dat je er een nieuwe BFF aan overhoudt. Neem alvast een kijkje bij het team of op onze social media!