WERKEN BIJ SOMENTION

Wij zijn een van de eerste en grootste social-mediabureaus van Nederland. We werken voor meer dan 75 toffe merken en bedrijven die zich door ons laten inspireren en ondersteunen. Dat levert bergen enthousiasme, erkenning en momenten om te vieren op. We zijn trots op ons werk en onze klanten; met hen halen we elke dag het beste uit onszelf. Een baan bij Somention betekent net dat stapje extra zetten voor je klanten, maar ook voor je collega’s.

Vacatures


Zelfstandigheid

Niets frustrerender dan de hele dag aan de hand te moeten lopen van je manager. Wij geven je veel verantwoordelijkheid en laten je zelfstandig werken voor de mooie A-merken die we als klant hebben.

Afwisselende opdrachtgevers

We werken voor totaal verschillende klanten: coole modemerken, veeleisende farmaceutische bedrijven, eager start-ups, gemeenten en grote en kleine merken uit de supermarkt. Dat maakt elke dag weer anders.

Drinks & bites

Elke twee maanden hebben we een teamborrel met alle medewerkers. En elk jaar gaan we een hele dag weg met elkaar. We waren al in Antwerpen, Düsseldorf en Leuven. Ons Instagram account zegt volgens ons genoeg.

Liefs, je collega’s

Echt, bij ons vind je de allerleukste collega’s van Nederland. Het zou zomaar kunnen dat je er een nieuwe BFF aan overhoudt. Dus de fles champagne die je voor je verjaardag van ons krijgt, hoef je echt niet in je eentje op te drinken.

Somention Academy

Eens in de zoveel tijd nodigen we een toffe spreker uit, zorgen we voor een te gekke locatie en houden voor klanten én medewerkers een Somention Academy. Zo blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste social-mediaontwikkelingen. En daarna drinken we een borrel, natuurlijk.

Pensioen? Geregeld!

Nee, niks spannends aan maar we regelen wel alles voor je pensioen. En dat kunnen lang niet alle bedrijven meer zeggen tegenwoordig.

Hartje centrum

Werken op een saaie locatie aan de rand van de stad? Nou nee. Onze kantoren zitten op mooie locaties in Amsterdam, Rotterdam en Breda. Makkelijk met het OV bereikbaar, maar ook: veel inspirerende adressen in de buurt.