STRATEGIE


Door de juiste social media strategie te ontwikkelen helpen wij bedrijven om de online doelstellingen te behalen. Deze missie is volgens ons geslaagd wanneer de volgers van onze klanten worden omgetoverd tot fans. Die nemen we mee in een wereld vol sociale en digitale interactie.

Wie is je doelgroep?

Om mensen met een merk te verbinden en ze tot fan te maken, is het belangrijk om te weten wie je moet bereiken. Door deze doelgroep goed in kaart te brengen, kunnen we samen met onze klant een geschikte strategie op maat maken, waardoor social media strategisch kan worden ingezet.

Hoe bereik je ze?

Als de doelgroep duidelijk is, wordt het tijd om deze potentiele fans echt aan het merk te verbinden. We zoeken met onze klanten uit welke social media ingezet kunnen worden, wanneer en hoe. Want zo veel mogelijk interactie en het opbouwen van een relatie, dat is het doel.

Social media plan

Daarna valt of staat alles met het plan. Het creëren van fans kan alleen wanneer het juiste verhaal, op het juiste moment, via het juiste kanaal wordt ingezet. Sprekende en interactieve content is hierbij van groot belang. Om het plan naar een next level te tillen, kunnen we professionele kennis aanbieden om op social media uit te blinken. Adverteren via social media en het merk onder de aandacht brengen bij online influencers behoort dan tot de mogelijkheden.

Meer weten? We nemen graag contact met je op.

    Name *

    Email *

    Message