Vivian verruilt Central Park voor Somention

Vivian verruilt Central Park voor Somention

Ladies en gentleman, let me introduce to you, onze nieuwe collega: Vief! Eigenlijk Vivian, maar dat vonden we te lang dus Vief heette vanaf haar eerste dag Vief. Deze blonde schone versterkt ons team vanaf kantoor Amsterdam. Hoe ze bij Somention terecht gekomen is en wat haar nieuwe functie is? Dat zal ze je zelf even vertellen:

“Na drie maanden dwars door Noord-Amerika gereisd te hebben was ik klaar voor een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Via goed vriendinnetje en ex-Somentionata Wies van Diepenbeek was ik al bekend met alle goede verhalen over Somention.

“Vief! Is Somention niet wat voor jou?!” Toen ik al wandelend door Central Park door Diederik werd benaderd om een kop koffie te komen drinken, hoefde ik niet lang na te denken. Met als gevolg dat ik nu dit stukje typ als nieuwe client manager van team Amsterdam.

Met mijn achtergrond in de PR, creatieve brein en liefde voor structuur en overzicht, hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan het Somention team. In mijn rol als client manager verwacht ik al die eigenschappen goed kwijt te kunnen en daarnaast met mijn enthousiasme een hoop gezelligheid te brengen in het Amsterdamse team.”