Vivera kiest voor Somention

Vivera kiest voor Somention

Na een pitch-traject heeft Vivera gekozen voor Somention. De opdracht bestaat uit een global content strategie voor de Vivera social media kanalen, content creatie en community management voor Duitsland en Nederland en de uitvoering van community management voor UK. 

De social strategie die Somention voor de bekende producent van vleesvervangers heeft bedacht, is gericht op het overtuigen van de doelgroep om bewust te kiezen voor de vleesvervangers van Vivera, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van smaak.

“We zijn trots om voor een groeiend internationaal merk als Vivera aan de slag te gaan. We kunnen met deze internationale social media strategie aan de slag om te bouwen aan een loyale groep Vivera fans”, aldus Charlotte Koeleman, Commercial Director Somention.

“We hebben voor Somention gekozen, omdat zij de taal spreken van de millennials en een internationale aanpak hebben”, aldus Karin Lowik van Vivera. “We waren op zoek naar een bureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van social media en community management. Omdat wij geloven in de kracht van lokale communities, vonden wij het belangrijk dat een bureau community management aanbiedt met native speakers en dat hebben we gevonden bij Somention”.

Sharing is caring!