Chat with us, powered by LiveChat
 

TUI kiest voor GuiltyPeople en Somention in digitale strategie en social media samenwerking

TUI kiest voor GuiltyPeople en Somention in digitale strategie en social media samenwerking

TUI Benelux heeft na een intensieve pitch ronde gekozen voor GuiltyPeople en Somention als strategisch en social media partners. GuiltyPeople gaat aan de slag met de digitale strategie, online campagnes en activaties. Somention is in deze samenwerking verantwoordelijk voor social content en community management gefocust op engagement. In samenwerking met de customer service van TUI gaat Somention het gesprek aan met de volgers van het merk, om van hen echte fans te maken.

Arne Hutter, Strateeg bij GuiltyPeople: “Wij ontwikkelden al met veel plezier enkele activatiecampagnes voor TUI, maar mogen nu ook meebouwen aan het merk voor de lange termijn. Dat maakt ons werk niet alleen waardevoller, maar ook veel leuker om te doen.”

Charlotte Koeleman, Commercial Director bij Somention: “Naast dat we erg trots zijn om TUI toe te voegen aan ons portfolio, merken we dat het social team van TUI en ons content team aan elkaar gewaagd zijn. In de samenwerking zetten wij innovatie centraal en het is fijn als een opdrachtgever dit waardeert en hierin mee wil gaan.”


Marijke Slaats, Teamlead Branded Content TUI: ‘In een dynamische sector zoals de reisbranche wordt digitale marketingcommunicatie steeds belangrijker. Met GuiltyPeople en Somention heeft TUI mooie partners gevonden waarbij zowel digitale merkstrategie als innovatie goed bij elkaar samen komen.’

Sharing is caring!