Somention is FD Gazelle!

Somention is FD Gazelle!

Somention behoort dit jaar weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Wederom een mooie prestatie waar we als team super trots op zijn.

Over de groei van Somention
“Dat we voor de derde keer FD Gazelle zijn geworden, is een enorme erkenning voor de stappen die we met Somention hebben genomen. We hebben de afgelopen periode geïnvesteerd in ons team om de social strategieën en campagnes naar een hoger niveau te tillen. Ik ben super trots op het team en alle opdrachtgevers die hebben bijgedragen aan de groei”, aldus Diederik Chevalier, oprichter van Somention.

Thank you all!
Wij willen onze opdrachtgevers en relaties natuurlijk bedanken voor alle mooie projecten. Als digital natives mogen wij iedere dag de verhalen van merken vertellen. Toch is voor veel merken de interactie via social media kanalen nog steeds onbekend terrein, en dat is waar wij graag om de hoek komen kijken! Met de juiste strategie én natuurlijk het allerbelangrijkste: een professioneel en enthousiast team!

Over de FD Gazellen
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend en de bedrijven dienen financieel gezond te zijn.

Sharing is caring!