Bij Somention geen komkommertijd: International Team Lead én nieuwe Content Managers

Bij Somention geen komkommertijd: International Team Lead én nieuwe Content Managers

De zomerperiode staat veelal garant voor een wat rustigere periode, waarbij achterstallige klusjes worden opgepakt. Wij hebben de zomer aangegrepen om ons team van een nieuwe impuls te voorzien. Op 1 augustus zijn Robin en Melissa bij ons gestart en in september kondigen we nog een talent aan. Met deze nieuwe toppers hebben wij ingezet op kwaliteit en capaciteit om het groeiend aantal klanten te kunnen blijven voorzien van schitterende content, grappige inhakers en knallende campagnes. Tot Melissa haar taalcursus Nederlands heeft afgerond, spreken wij nu volledig Engels op kantoor. How awesome is that?!

 

Robin (27) heeft al aardig wat jaren ervaring opgedaan op het gebied van marketing & social media bij een dameslabel. Nu is ze helemaal klaar voor haar nieuwe uitdaging: werken als content manager bij Somention. Robin houdt van reizen, lezen, koken, mode, en gezellige avondjes met vriendinnen. Uiteraard is ze ook dol op alles omtrent social media.. en laat dat nou eens goed uitkomen; ze kan niet wachten om lekker aan de slag te kunnen bij Somention. Let’s go!

 Nieuwbakken Rotterdammer Melissa (27) heeft sinds haar afstuderen in California gewoond en gewerkt. Je zult haar meestal aantreffen langs de Maas, waar ze haar hond graag uitlaat, maar ook speelt ze graag op de spelcomputer met haar man (en verliest dan meestal) of ze struint de stad af op zoek naar de beste kop koffie van Rotterdam. Haar ervaring met content creatie, digital marketing en algemene communicatie komt allemaal samen in haar nieuwe rol als International Team Lead. Melissa is ‘excited’ om de internationale tak van Somention verder te helpen ontwikkelen en groeien!

 

Sharing is caring!