Somention FD Gazellen 2017!

Somention FD Gazellen 2017!

Het zijn van die momenten die je over jaren nóg weet terug te halen: Somention behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! Een nominatie voor de FD Gazellen 2017 is toch echt de kers op de taart zo aan het einde van het jaar. Een mooie prestatie waar we als team super trots mogen op zijn!

600% groei
De awardshow vond plaats op 14 november in de mooie Stadsgehoorzaal in Leiden. Hier namen Diederik en Martijn de award namens het Somention team in ontvangst. Ieder jaar reikt Het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald en financieel gezond zijn. Diederik vertelt over deze mijlpaal: ‘‘De FD gazellen zijn voor ons geen doel op zich, maar we zijn natuurlijk enorm trots op het team en alle opdrachtgevers die voor meer dan 600% groei in 3 jaar hebben gezorgd.’’

Big Thank You!
Wij willen onze opdrachtgevers en relaties natuurlijk als geen ander bedanken voor alle mooie projecten. Als digital natives mogen wij iedere dag de verhalen van merken vertellen. The best job in the world! Toch is voor veel merken de interactie via social media kanalen nog steeds onbekend terrein, en dat is waarom onze expertise hier de komende jaren ook hard nodig is. Met de juiste strategie én natuurlijk het allerbelangrijkste: een professioneel en enthousiast team!

Sharing is caring!