Chat with us, powered by LiveChat
 

Somention beklimt de Kilimanjaro voor War Child!

Somention beklimt de Kilimanjaro voor War Child!

Afgelopen januari zijn we bij Somention van start gegaan met de online communicatie voor het internationale autoveiling platform CarsOnTheWeb. Dankzij de intensieve samenwerking ontstond een gezamenlijk initiatief: op 28 januari 2017 beklimmen we met een team van zeven de Kilimanjaro om op die manier zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child!

War Child en de Kili passen bij ons

Miljoenen kinderen ter wereld groeien op in een omgeving vol geweld. Ze leven op de vlucht, kunnen niet naar school, verliezen familieleden en missen de sociale structuur van hun gemeenschap. Ze zijn geregeld slachtoffer van verwaarlozing, uitbuiting en misbruik. “Kinderen zijn de toekomst en als jong en innovatief bedrijf kunnen wij onze ogen natuurlijk niet sluiten. Deze ludieke wijze om onze bijdrage te kunnen leveren past bij ons. Dat is precies de reden waarom wij de Kili-Challenge tot een succes willen gaan maken” aldus Esther Vogel, onze B2C strategy manager.

Kili4WarChild voor War Child

Onder de teamnaam Kili4WarChild, gaan we de 5895 meter hoge vulkaan trotseren. Na een tocht van zes dagen door tropisch regenwoud en over ruw en koud terrein, zal de top (Uhuru Peak) bereikt worden. De beklimming van de hoogste vulkaan ter wereld zal een flinke beproeving zijn, maar dat maakt de tocht naar de top van de hoogste berg van Afrika tevens zo mooi.

Namens Somention zullen Esther Vogel, Mirte Leloup en Wies van Diepenbeek de Kilimanjaro beklimmen. Het steunen van onze Kili-Challenge kan door ons te volgen via verschillende kanalen:

Website: www.kili4warchild.nl
Facebook: www.facebook.com/kili4warchild
Instagram: www.instagram.com/kili4warchild
En natuurlijk door te doneren via onze teampagina: www.warchild.nl/actie/kili4warchildnl

Nieuwsgierig naar wat ons te wachten staat tijdens de Kili-Challenge? Bekijk deze video!Maandelijks het laatste social media nieuws
in je inbox?

 

Gelukt! Vanaf volgende week ontvang je het laatste nieuws in je mailbox!

Too many subscribe attempts for this email address.