Chat with us, powered by LiveChat
 

Somention Social Media Academy 25 juni: over reputatiemanagement en crisiscommunicatie

Somention Social Media Academy 25 juni: over reputatiemanagement en crisiscommunicatie

Maandag 25 juni organiseren we weer een editie van de Somention Academy. Voor deze editie hebben we een speciale gastspreker: Paul Stamsnijder. We gaan tijdens deze Academy dieper in op het onderwerp: Reputatie management: Wat als je merk publiekelijk bezit wordt? Hoe ga je om met crisiscommunicatie in deze nieuwe tijd? Deze kennissessie bijwonen? Meld je aan via academy@somention.com

Verbinding met de samenleving

Tegenwoordig zijn organisaties pas echt succesvol, als ze alle belanghebbenden bij hun strategie betrekken: binnen en buiten. Organisaties die hun netwerken goed onderhouden, presteren immers duurzaam beter dan organisaties die dat niet doen. Zij bouwen dag in dag uit aan hun verbinding met de samenleving. Niet alleen online en offline, maar ook via ontmoetingen. Dat vraagt om een actief beleid op social media, maar ook op een heldere visie op de netwerken die ertoe doen.

Paul Stamsnijder
Paul Stamsnijder is oprichter en partner van de Reputatiegroep. Zijn bureau helpt de top van Nederland, overheden en maatschappelijke organisaties om op alle fronten de dialoog aan te gaan. Paul wordt gezien als een van de invloedrijkste communicatieprofessionals van Nederland en is regelmatig in de media als deskundige op het gebied van leiderschap, reputatie en communicatie. Hij schreef tientallen artikelen en vijf boeken. Zijn motto: de beste manier om vrienden te krijgen, is door er één te zijn.

Social media update

Daarna zal een van de experts van het Somention team je bijpraten over het belang van reputatiemanagement bij de inzet van social media en community management. Ook staan we natuurlijk stil bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media.

Locatie  :   Het nieuwe kantoor van NMBRS aan de Naritaweg 70, 1043 BZ Amsterdam 
Datum   Maandag 25 juni 2018
Tijd  Inloop van 15.30 uur, start 16.00 uur
Deelname :  Gratis

Vragen over deze Somention Academy: Manu +31 85 876 9 550 of mail naar academy@somention.com



Wekelijks het laatste social media nieuws
in je inbox?

 

Gelukt! Vanaf volgende week ontvang je het laatste nieuws in je mailbox!

Too many subscribe attempts for this email address.