Social media bureau Somention lanceert startup ‘RocketLab’

Social media bureau Somention lanceert startup ‘RocketLab’

Somention lanceert startup met de naam RocketLab, een social media bureau voor startende en groeiende bedrijven. Waar Somention als social media bureau samenwerkt met klanten als TUI, Royal Canin en Jacobs Douwe Egberts, legt RocketLab de focus op start- en scale-ups. Dit doet RocketLab op dezelfde manier als Somention: door middel van creatieve content, social advertising en community management. 

Charlotte Koeleman, Commercial Director Somention: “Met de start van RocketLab bieden wij startups en scale-ups de mogelijkheid om met een effectieve social strategie hun socials naar een volgende stap te brengen. Met de kennis en ervaring van Somention in de achterzak, weten wij hoe wij de merken kunnen laten groeien”.

Een belangrijk en vooral groot verschil: dit wordt gedaan door een team van talentvolle young professionals die zich in de beginfase van hun carrière bevinden en zich in het vak social willen verdiepen. 

Diederik Chevalier, CEO Somention: “Dankzij RocketLab kan Somention jong talent aan zich binden. Zij zijn opgegroeid in een tijd waar digitaal communiceren de norm is. Zij kennen alle ins- en outs van deze wereld. Door hun kennis in huis te halen blijft Somention voorop in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media”. 

Kijk voor meer informatie op rocket-lab.nl

Sharing is caring!