Chat with us, powered by LiveChat
 

Pokémon Go – de leukste tweets

Pokémon Go – de leukste tweets

Mensen op het spoor, hardrijders, bezoekers in verboden ruimtes van ziekenhuizen… Het is je vast niet ontgaan: Nederland (en de rest van de wereld) is volledig in de ban van het virtuele spelletje Pokémon GO. Spelers lopen zonder op of om te kijken achter hun mobiel aan om monsters te vangen. Overal, dag en nacht!

#PokémonGo

In Nederland is de app officieel nog niet eens te downloaden, maar via een omweg hebben de mensen die écht niet langer konden wachten, het spelletje toch al op hun mobiele telefoon geïnstalleerd. Deze wereldwijde hype waarbij de Pokémon spelers volledig zijn gefixeerd op het vangen van de figuren uit het spel (en niet meer op dingen als verkeer) zorgt voor gevaarlijke, maar ook hilarische situaties. Wij zijn blij dat daar social media is om dit met elkaar te delen. Zo kwamen we op Twitter wat leuke berichtjes tegen die we je niet willen onthouden:

Pokemon figure Pokemon or meth Pokemon married classmates Pokemon Gym Pokemon Whatsapp Pokemon figure in bed Pokemon work Pokemon Disneyland Pokemon Staff only Pokemon Dog Walk Pokemon NS Pokemon hotel

Sharing is caring!