Chat with us, powered by LiveChat
 

Pinterest voor bedrijven

Pinterest voor bedrijven

Pinterest wordt steeds populairder. In 2018 verwacht het medium ongeveer 330 miljoen actieve gebruikers te bereiken!

Inspiratie en sfeer

In een van onze laatste blogs bespraken we de doelgroepkenmerken van verschillende social mediaplatformen. Pinterest blijkt vooral een vrouwelijk publiek aan te trekken en is zeer geschikt voor het opdoen van inspiratie en het verzamelen van (sfeer)beelden.

Pinterest als marketingtool

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Pinterest. Is jouw product of dienst visueel zichtbaar te maken? Dan is Pinterest een perfecte etalage om te laten zien wat je verkoopt of wat je doet en om gebruikers direct naar je website te leiden. Zet het medium in om je doelgroep te inspireren en een sfeer om je merk te bouwen. Extra voordeel: Pinterest draagt bij aan je SEO vanwege de backlinks en zoekwoorden.

Wat werkt?

Wanneer je met Pinterest aan de slag wilt, moet je rekening houden met een aantal zaken: jouw afbeeldingen moeten een goede kwaliteit hebben en het liefst verticaal zijn. Daarnaast is gebruik van kleur belangrijk voor het aantal likes en repins. De meest succesvolle pins zijn handig, heel erg mooi en geven aanzet tot actie.

Aan de slag met Pinterest? Een hele goede keuze! Zo verspreid je niet alleen inspirerende content maar ben je ook aantrekkelijker voor Google. Kunnen wij je helpen met het runnen van jouw Pinterestpagina? Laat ons het weten, dan gaan we samen aan de slag!Maandelijks het laatste social media nieuws
in je inbox?

 

Gelukt! Vanaf volgende week ontvang je het laatste nieuws in je mailbox!

Too many subscribe attempts for this email address.