Chat with us, powered by LiveChat
 

Online influencers als marketinginstrument

Online influencers als marketinginstrument

Bloggers, inmiddels omgedoopt tot online influencers, zijn niet meer weg te denken uit het online medialandschap. Inmiddels lopen de bezoekersaantallen van hun websites in de tien- tot honderdduizenden per maand en worden zij vaak ingezet door bedrijven om merken en producten te promoten.

Bloggen als beroep

Veel online influencers hebben inmiddels van bloggen hun beroep gemaakt; door betaalde artikelen te schrijven of content te verkopen. Sommigen verkopen zelfs foto’s, e-books en merchandise.

Betrokken publiek

Online influencers weten een actief publiek aan zich te binden en op die manier betrokkenheid te creëren. Ze plaatsen bijvoorbeeld teasers, filmpjes, foto’s, behind-the-scenes en meer voordat zij daadwerkelijk een artikel uploaden. Het meenemen van de doelgroep in een verhaal staat voorop!

Online influencers en jouw product

Bedrijven weten online influencers steeds vaker te vinden. Ze worden ingezet om producten onder de aandacht te brengen bij hun betrokken publiek. Ook bij Somention werken doorgewinterde bloggers. Kunnen we jou helpen? Neem dan contact met ons op!Maandelijks het laatste social media nieuws
in je inbox?

 

Gelukt! Vanaf volgende week ontvang je het laatste nieuws in je mailbox!

Too many subscribe attempts for this email address.