Chat with us, powered by LiveChat
 

Klant van de maand: Bruynzeel

Klant van de maand: Bruynzeel

Elke dag staan onze enthousiaste Somentionato’s en Somentionata’s klaar om ervoor te zorgen dat onze klanten online meetellen. Met onze liefde voor social media zijn we dankbaar dat we voor zo veel mooie merken aan de slag mogen. Daarom geven wij elke maand een kijkje achter de schermen bij een van onze klanten. Deze maand: Bruynzeel! Mirte vertelt je in deze blog wat dit voor klant is en wat Somention precies voor Bruynzeel doet.

Bruynzeel inspireert!
Als wij zeggen ‘Bruynzeel’, zeg jij ‘kleuren’, toch? Met de naamsbekendheid van Bruynzeel zit het wel goed. Vrijwel iedereen heeft wel eens van de bekende potloden en stiften gehoord. Het doel op Facebook en Instagram is dan ook niet om de bekendheid van het merk te vergroten… het draait juist om betrokkenheid en interactie!

Kleuren voor volwassenen
Kleuren alleen voor kinderen? Echt niet! Kleuren voor volwassenen is razendpopulair. De tekeningen van fans stromen binnen en het delen hiervan op de Facebookpagina van Bruynzeel wordt enorm gewaardeerd. En dan hebben we het niet over kinderachtige kleurplaten, maar over zeer gedetailleerde kunstwerken waar geen kinderhandje aan te pas is gekomen. De reacties op posts en elkaars creaties zijn lovend en enthousiast.

Balans in posts
De Bruynzeelfans worden graag geïnspireerd. Door alles wat het merk te bieden heeft, zoals (nieuwe) producten, ideeën en tips, maar ook door elkaars tekeningen. Met een afwisseling van dit soort ‘rubrieken’ in zowel fotografie als video, is er een mooie balans tussen het promoten van de producten van Bruynzeel, en inspiratie. Het doel? De fans, jong en oud, nóg enthousiaster maken over het merk, inspireren, en hen zelf aan de slag laten gaan. Met het kleurgerei van Bruynzeel natuurlijk!

Bruynzeel Community
De ‘kleurcommunity’ is er niet zomaar eentje. Vragen wij iets op Facebook, dan worden we gegarandeerd overladen met reacties. De Bruynzeelfans delen graag hun ideeën, meningen en creaties. Wij contentmanagers worden hier natuurlijk blij van, want onze posts zorgen voor interactie, de interactie zorgt voor een groot organisch bereik. En zo groeit het geliefde merk Bruynzeel zonder al te veel advertentiebudget.

Wil jij zien wat wij voor Bruynzeel doen? Of ben jij gewoon een enthousiaste tekenaar die deel wil uitmaken van de Bruynzeelcommunity? Neem dan een kijkje op de Bruynzeel Facebook en Instagram.

Sharing is caring!