Even voorstellen!

Even voorstellen!

Somention is weer een gloednieuwe Somentionata rijker: vorige maand startte b2b-er Susanne als contentmanager en dit is wat zij te zeggen heeft!

“Ik heb altijd geroepen: ik ga nooooooit in de financiële sector werken. En wat denk je? Ik belandde (uiteraard) na wat omwegen toch in de financiële sector. Daar hield ik me onder andere al bezig met content marketing. Omdat ik ook wel eens indruk wilde maken met een flitsende baan voor de rondvraag tijdens verjaardagen heb ik enkele maanden geleden besloten om deze werkplek te verruilen voor meer spanning en sensatie oftewel ‘ het freelance-bestaan’. Leuke klanten, diversiteit, maar geen gezellige groep collega’s.

Zoals dat gaat hoorde ik via de nicht van de buurman van mijn neef (zoiets, maar dan anders) van Somention en daar leken deze drie ingrediënten allemaal wel aanwezig te zijn. Er volgden gesprekken en mijn enthousiasme groeide. Gelukkig gebeurde dat niet alleen bij mij met als gevolg dat mijn eerste werkdag er inmiddels op zit.

Met mijn ervaring in de financiële sector, liefde voor tekst en mijn nogal aanwezige energie hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan het team van Somention. Als content manager zal ik voornamelijk de B2B-klanten bedienen en ik kijk er onwijs naar uit.”