Chat with us, powered by LiveChat

WMF

WMF maakt pannen, serviezen, bestek voor thuis. Een merk dat vraagt om een cleane uitstraling met prachtige fotografie. In Duitsland is het merk heel groot, in Nederland nog veel minder bekend. Onze opdracht: de brand awareness vergroten en een aantrekkelijke en interessante feed op zowel Facebook als Instagram verzorgen. In het community management dat we voor WMF onderhouden, zien we een flinke groei.

 

Het is voor ons een feest om voor WMF te werken want er is veel mooi beeld waar we alle kanten mee uit kunnen. Wij doen aan storytelling rondom de vier momenten die met eten te maken hebben: voorbereiden, eten, drinken en natafelen. Onze focus ligt op klanten informeren, berichten maken over nieuwe keukenapparatuur en het promoten van gezond koken. De uitdrukkelijke vraag om strak binnen de richtlijnen van het bedrijf te blijven, kunnen wij zonder enige moeite aan; we hebben wekelijks een goed contact met het PR-bureau.

 

Veel beeld maken wij met onze eigen fotograaf en vormgevers. Ook niet onbelangrijk: het community management onderhouden wij zeven dagen per week.

STRATEGIE

CAMPAGNES

CONTENT

COMMUNITY MANAGEMENT

ADVERTISING