Chat with us, powered by LiveChat

FEVER-TREE

Beschrijving

Een mooie, dure gin mixen met een derderangs tonic?

“If ¾ of your drink is the mixer, mix with the best” is de slogan van Fever-Tree, een prachtig tonic-merk uit de UK. We kregen de opdracht om Nederlandse consumenten duidelijk te maken dat een tonic van topkwaliteit key is. Terwijl gin-tonic heel populair is, zien nog veel te weinig mensen het belang in van een goede tonic. Heel veel top-restaurants en bars werken al met Fever-Tree, nu de mensen thuis nog echt fan zien te krijgen van het merk. Werk aan de winkel.

Brand awareness vergroten, meer online zichtbaarheid een goede, stevige strategie uitdenken: dat is waar wij goed in zijn. Fever-Tree geeft ons volledig de vrije hand om dat voor elkaar te krijgen. Alles in nauw contact met hun marketeers, inclusief maandelijks overleg waarin de geboekte resultaten worden geanalyseerd.

Op de agenda voor 2019 staat een aantal grote campagnes die wij bedenken voor het merk. Wij creëren samen met onze eigen foodfotograaf en vormgever unieke beelden voor social media, zowel in de studio als op events waar Fever-Tree zichtbaar zal zijn.

STRATEGIE

CAMPAGNES

CONTENT

COMMUNITY MANAGEMENT

ADVERTISING