Chat with us, powered by LiveChat

CHOVI

Beschrijving

Proef de smaak van Spanje

De naam zegt je misschien niet 1-2-3 iets maar het gele potje Allioli uit de supermarkt waarschijnlijk wel. De doelgroep van dit Spaanse food brand is heel breed en dat maakt Choví, producent van nog veel meer tafelsauzen en actief in meer dan 20 landen, een interessante opdrachtgever.

 

Choví vroeg ons om – onder flinke tijdsdruk, maar ook daar weten we mee om te gaan – een Nederlandse website te maken, op Facebook content te creëren en het community management te onderhouden. Hoewel we gebruik kunnen maken van een eigen beeldbank, hebben we geadviseerd om in de toekomst met een foodfotograaf nieuwe beelden te maken die uitstralen wat het merk is: traditioneel maar toch strak en clean.

 

Op de eerste resultaten zijn wij trots, het brand awareness is gegroeid. Voor de komende jaren bedenken en maken we nieuwe, grote campagnes en activiteiten. Dit gaan we doen in samenwerking met foodbloggers en culinair journalisten. Ons netwerk is groot en zetten we in voor vele van onze klanten en dus ook voor Choví.

STRATEGIE

CAMPAGNES

CONTENT

COMMUNITY MANAGEMENT

ADVERTISING