Chat with us, powered by LiveChat

BEPANTHEN, BAYER

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
  Ieder z’n vak.

   

  Bepanthen beschermt en ondersteunt de huid, van jong tot oud. Somention zorgt niet voor de huid, maar wél voor een levendige community op Instagram en Facebook. We denken mee over de strategie, bedenken en maken social campagnes en content en natuurlijk verzorgen we het community management. Een content-kalender maken is slechts het begin.

   

  Op Facebook hebben we bijna 24/7 interactie met de doelgroep en geven gepaste antwoorden op vragen. Dit doen we in nauwe samenwerking met Bayer, de producent van Bepanthen. Community management is intensief, maar in het geval van de farmaceutische industrie een extra uitdaging. We werken dus met een tot in de puntjes ingewerkt team van mensen dat het product niet alleen van naam kent.

   

  Op Instagram ligt de focus uiteraard op beeld en posts die delen waard zijn. We houden het moodboard strak in de gaten: een combinatie van bestaand en door ons gecreëerd beeld. Om de campagnes die wij maken te laten slagen, werken we samen met ons eigen netwerk van influencers, bloggers en vloggers.

   

  Zowel de fan base op Facebook als Instagram is flink gegroeid en dankzij het juiste advies over de social advertising nam vervolgens ook de verkoop van Bepanthen toe. En daar doen we het voor.

  STRATEGIE

  CAMPAGNES

  CONTENT

  COMMUNITY MANAGEMENT

  ADVERTISING

  Club Van Relaxte Moeders – bucketlist campagne

  Voor Bepanthen rolden we campagnes uit via Facebook, Instagram en blogs. Een daarvan was een grote campagne in samenwerking met de Club Van Relaxte Moeders (ruim 140.000 likes op Facebook). We maakten een bucketlist met buitenspeelactiviteiten voor kinderen. Moeders werden via social media opgeroepen die bucketlist af te strepen. Alleen al het bereik via het account van Bepanthen was meer dan 1.500.000.

  Bepanthen op Instagram