Social media bureau Rotterdam

Jouw social media uitbesteden bij hét social media bureau van Rotterdam? Het team van Somention Rotterdam bestaat volledig uit social media experts die klaar zitten om jouw nieuws te delen met jouw doelgroep.

Somention: hét social media bureau in Rotterdam

Als digital natives weten wij hét verhaal van bedrijven en merken te vertellen via social media. We kunnen je begeleiden van A tot Z. Een strategisch plan, pakkende content, scherpe advertising en het onderhouden van jouw online community. Wij brengen jouw fans in beweging op een manier die bij jouw doelgroep past. Waarom we hier goed in zijn? Omdat we werken met merken waar we écht enthousiast van worden. Ons team van strategen, social media experts, advertentiespecialisten, bloggers en grafische toppers staat te popelen om jouw merk online tot leven te brengen. Dit doen wij vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Breda.

Strategie

Mensen verbinden, daar gaat het om. Door de juiste social media strategie te ontwikkelen helpen wij jou om gestelde doelstellingen te behalen. Wij verdiepen ons in jouw merk-DNA zodat de jouw doelgroep wordt getriggerd met behulp van een bijpassende strategie.

Content

Zonder sterke content, geen succesvolle campagne. Als je mee wilt doen in de stroom van content, moet je zorgen dat je eruit springt en activeert. Content creatie speelt daarom een hele belangrijke rol in jouw online marketing. Van scherpe inhakers tot verrassende campagnes. Of het nu om tekst, beeld of film gaat. Voor zowel B2B als B2C laten wij jouw brand spreken.

Community

Een enthousiaste community achter je merk is het halve werk. Maar wil je deze fans blijven activeren? Dan zul je als merk ook aan de slag moeten! Onze community managers en ons webcareteam zitten klaar om jouw online reputatie ook buiten kantooruren te managen.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar wat ons team van strategen, social media experts, advertentiespecialisten, bloggers en grafische toppers voor jou kan betekenen? Wees dan niet verlegen en neem contact met ons op voor meer informatie!

MEER WETEN OVER SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN BIJ HÉT SOCIAL MEDIA BUREAU VAN ROTTERDAM? NEEM CONTACT MET ONS OP!