Als digital natives uit Breda weten wij hét verhaal van bedrijven en merken te vertellen via social media. We werken graag samen met merken waar we enthousiast van worden, zodat we de volgers van onze klant tot echte fans kunnen maken. Want; mensen aan merken verbinden, daar gaat het volgens ons om. En dat doen we als social media bureau Breda elke dag vanuit ons kantoor in de Emmastraat.

WAT WE DOEN

Social Media Plan

Content plaatsen om content te plaatsen is voorbij. Wil je als merk de juiste berichten maken, moet je planmatig te werk gaan. Welke content past bij welk social media kanaal, wat is het verhaal dat de lezers willen zien en hoe geef je dit aantrekkelijk weer?

Content Creatie

Een poll op InstaStories, inspirerende flat lays of cinematographics: social content geeft je merk een stem. Maak van je doelgroep echte fans. De creators van Somention kruipen in jouw merk DNA om unieke content te maken.

Community Management

Onze digital natives transformeren volgers van een merk tot echte fans. Wij zijn overtuigd: een enthousiaste community achter je merk zorgt voor een trouwe achterban vol interactie en erkenning. En ook op feestdagen, in het weekend en in de avond: jullie fans zijn always on!

Campagnes

Hero-content noemt Google het: Campagnes die zijn opgezet voor maximaal bereik en impact. Bijvoorbeeld: activaties die zorgen dat je doelgroep in aanraking komt met je merk. Of campagnes die zorgen voor groei in naamsbekendheid.

Strategie

Door de juiste social media strategie te ontwikkelen helpt Somention om de online doelstellingen te behalen. Deze missie is volgens ons geslaagd wanneer de volgers van onze klanten worden omgetoverd tot fans. Die nemen we mee in een wereld vol sociale en digitale interactie.

Influencer Management

Wat is er nou mooier dan jouw merk te zien in de handen van iemand met een waanzinnig groot bereik? Vloggers, bloggers of een voormalig Miss Nederland, door influencers komt jouw merk op de juiste plek met een verbinding waar je u tegen zegt. Van nano influencers tot macro influencers.

Social Media Uitbesteden

Veel merken willen graag aan de slag met social media. Een plan is snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht. Dan is het uitbesteden een goed idee. Je kunt bij Somention met een gerust hart jouw social media uitbesteden.

Social Advertising

Het advertising team van Somention zorgt ervoor dat de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt. Of wil je meer volgers, meer sales of juist meer naamsbekendheid? Somention verzorgt resultaatgerichte campagnes op de social media kanalen.

Meer blogs van onze experts lezen?

Team

Wij zijn de social natives van Bredase tak van Somention. Iedere dag combineren wij hands & brains om merken te adviseren over de juiste inzet van social media. Waarom we hier goed in zijn? Omdat we werken met merken waar we écht enthousiast van worden.

Brands & clients


Vragen? We nemen graag contact met je op.


    Name *

    Email * (verplicht)

    Message