Somention is hét social media bureau uit Amsterdam. Wij zijn een online marketing- en communicatiebureau gespecialiseerd in social media. Wij adviseren, creëren, communiceren en adverteren voor merken en bedrijven. 
Wat we doen
Strategie

Mensen verbinden, daar gaat het om. Door de juiste social media strategie te ontwikkelen helpen wij jou om gestelde doelstellingen te behalen.

Content

Zonder sterke content, geen succesvolle campagne. Content creatie is essentieel in jouw online marketing. Van inhakers tot verrassende campagnes.

Community

Een enthousiaste community achter je merk is het halve werk. Maar wil je deze fans activeren? Dan zul je als merk echt aan de slag moeten!

Somention Team

Als digital natives weten wij hét verhaal van bedrijven en merken te vertellen via social media. We kunnen je begeleiden van A tot Z. Een strategisch plan, pakkende content, scherpe advertising en het onderhouden van jouw online community. Wij brengen jouw fans in beweging op een manier die bij jouw doelgroep past. Waarom we hier goed in zijn? Omdat we werken met merken waar we écht enthousiast van worden. Ons team van strategen, social media experts, advertentiespecialisten, bloggers en grafische toppers staat te popelen om jouw merk online tot leven te brengen. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar ook vanuit Rotterdam en Breda.

Somention in
52 seconden
Het laatste social media nieuws

Brands & clients


Vragen? We nemen graag contact met je op.


Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Bericht

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy beleid