Chat with us, powered by LiveChat
 

Press Room

23 november 2017

DIEDERIK CHEVALIER NIEUWE VOORZITTER HOCKEY CLUB ROTTERDAM

Hockey Club Rotterdam heeft Diederik Chevalier op woensdagavond 22 november benoemd als nieuwe voorzitter. Na zijn voorganger Edwin Brouwers en de andere vertrekkende bestuursleden uitgebreid te hebben bedankt, deelde de Rotterdammer én eigenaar van social media bureau Somention, zijn ambities.

8 augustus 2016

BN de Stem
1,5 miljoen volgers op social media voor Redhead Days in Breda

De Redhead Days trokken afgelopen weekeinde niet alleen meer dan 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland (afkomstig uit meer dan tachtig landen) naar Breda.

Met hulp van bureau Somention uit Breda bereikte het evenement via social media in totaal liefst 1,5 miljoen mensen.

5 augustus 2016

Emerce

Somention Social Media start partnerschap met videoproductiebedrijf FOUR creating

Steeds meer bedrijven en merken gaan aan de slag met online video’s, maar missen daarbij vaak nog de nodige creativiteit. Door nauw samen te werken met het Amsterdamse bureau FOUR creating, kan Somention Social Media zijn klanten meer professionaliteit, creativiteit en social implementatie bieden.

14 maart 2016

Marketing Tribune
Somention start met 24-uurs webcare

Social agency Somention breidt zijn diensten uit met webcare in de avond en het weekend. Hiermee speelt het in op de groeiende vraag van klanten om buiten kantooruren service te bieden aan hun online community.

14 maart 2016

Somention start met avond- en weekenddiensten

Social agency Somention breidt haar diensten uit met webcare in de avond en het weekend. Hiermee speelt ze in op de groeiende vraag van klanten om buiten kantooruren service te bieden aan hun online community.

17 november 2015

Bruynzeel-sakura met Somention in sociale media

Bruynzeel-sakura, bekend van het Hollandse potloden- en stiftenmerk Bruynzeel, gaat haar merk profileren op sociale media. Het bedrijf doet dat samen met Somention.

27 oktober 2015

Somention breidt social media services uit met advies en strategie

Social agency Somention breidt haar services uit met een online consultancy tak voor bedrijven (B2B) en een strategie tak voor merken (B2C).