ALWAYS ON CONTENT


Een poll op InstaStories, inspirerende flat lays of cinematographics: social content geeft je merk een stem. Maak van je doelgroep echte fans. De creators van Somention kruipen in jouw merk DNA om unieke content te maken.

De Perfecte Grid

Bij de uitstraling van je merk hoort de Perfecte Grid: een Instagram account dat het verhaal van je merk vertelt. Onze Content Creators vertalen je merkstrategie naar een social media content strategie, die van jullie volgers fans zullen maken.

Always On

Hoe vaak scroll jij op Facebook en stop je bij een bepaalde post die wat met je doet? Een post die je laat nadenken, lachen of waar je een traantje bij weg moet pinken. Deze trigger is voor onze creators het ultieme doel: de ontvanger laten stilstaan bij de boodschap van een bericht.

Creatieve formats

Met alleen een goed idee kom je er niet, je moet er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan om indruk te maken op de doelgroep. Aan de hand van een hands-on social media plan en contentkalenders zetten wij creatieve ideeën om in creatie voor ieder beschikbaar kanaal.

Vragen? We nemen graag contact met je op.

    Name *

    Email *

    Message