Chat with us, powered by LiveChat

COMMUNITY MANAGEMENT BUITEN KANTOORUREN


Als social addicts zijn wij altijd online, ook in de avond en in het weekend! Handig, want jouw community is dat ook. Het onderhouden van een fanbase is geen 9 tot 5 baan, maar vergt continue aandacht. Niet het merk, maar de consument bepaalt de interactie. Daarom staat het webcareteam van Somention niet alleen overdag, maar ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen klaar om jouw online reputatie te managen!


Community Management voor merken die “always on” willen zijn

Wanneer je als merk op social media zit, kun je feedback verwachten. Juist als jouw fan niet aan het werk is, maar thuis op de bank zit. Het is nogal een uitdaging om als marketeer / social media manager de social media kanalen buiten kantooruren in de gaten te houden en ook nog eens adequaat te reageren. Maar als je niet reageert, kun je de verkeerde boodschap afgeven. Daarom heeft Somention de dienst Community Management buiten kantooruren in het leven geroepen.

Community Management is geen dagtaak

We zien dat consumenten buiten de kantoortijden het meest actief zijn op sociale netwerken, juist wanneer zij zelf niet aan het werk zijn. Dit wordt bevestigd in een recent onderzoek uitgevoerd door onze technology partner OBI4WAN.

Met OBI4WAN houden we alle online platformen in de gaten, zoals klacht.nl, nieuwspagina’s, blogs en vanzelfsprekend Facebook, Twitter en Linkedin.

Referenties: o.a. Stokke, Bauhaus, Rotterdam The Hague Airport, Bayer, ABN Amro, Royal Canin

Community Management uitbesteden

Door jouw community management uit te besteden bij Somention ben je er zeker van dat jouw fans en klanten altijd interactie plaats vindt en dat de fans gepaste antwoorden krijgen. Uitbesteden bij Somention betekent dat er altijd iemand online is.

Op dit moment zijn onze standaard “openingstijden”:

  • iedere week werkdag van 17.00 tot 23.00 uur
  • weekenden van 9.00 uur tot 22.00 uur

Maar voor Dance Valley waren we ook 24 uur online.


Vragen? We nemen graag contact met je op.


Name *

Email *

Message

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy beleid